3 vejce, 100 g cukru, 120 g rostlinného másla, 150 g polohrubé mouky, kypřicí prášek, tuk a mouka na formu, 500 g třešní
Tuk s cukrem utřeme do pěny a postupně vmícháme žloutky, přidáme mouku smíchanou s kypřicím práškem a nakonec lehce vmícháme tuhý sníh ušlehaný z bílků. Vlijeme do vymaštěné a vysypané dortové formy a poklademe ovocem. Pečeme zvolna v předehřáté troubě. Z bublaniny nakrájíme 12 porcí.
1 porce přibližně obsahuje:
3 g bílkovin, 9 g tuku, 23 g sacharidů, 0,6 g vlákniny 185 kcal = 770 kJ
Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Kuchařka pro diabetiky a nejen pro ně
Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.
Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?
Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.
Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.
Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.