3 vejce, 100 g cukru, 120 g rostlinného másla, 150 g polohrubé mouky, kypřicí prášek, tuk a mouka na formu, 500 g třešní
Tuk s cukrem utřeme do pěny a postupně vmícháme žloutky, přidáme mouku smíchanou s kypřicím práškem a nakonec lehce vmícháme tuhý sníh ušlehaný z bílků. Vlijeme do vymaštěné a vysypané dortové formy a poklademe ovocem. Pečeme zvolna v předehřáté troubě. Z bublaniny nakrájíme 12 porcí.
1 porce přibližně obsahuje:
3 g bílkovin, 9 g tuku, 23 g sacharidů, 0,6 g vlákniny 185 kcal = 770 kJ
Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Kuchařka pro diabetiky a nejen pro ně
Já užívám v rámci detoxikace Ostropestřec forte od Naturevia a můžu doporučit. Jsou to kapsle s kvalitním složením bez umělých barviv, konzervantů... (zkráceno)
Příští pátek jdu na kolon.mám strach budou mi to dělat v Ustí nad/ Labem ale nejsem žádná fňukna vydržím dost
Doporučíte mi prosím, které jsou za Vás chuťově nejlepší a případně, kde je objednáváte online?