4 plátky seitanu, 250 g krátkých těstovin (spirálky, vřetýnka apod.), 500 g brokolice, 400 g konzervovaných nakrájených rajčat, několik lístků bazalky (nebo 1 lžička sušené), 100 g tvrdého strouhaného sýra, 4 vejce, 250 ml mléka, 2 lžíce oleje, máslo na vymazání mísy, sůl, pepř
Seitan osmahneme po obou stranách na oleji. Omytou brokolici rozdělíme na růžičky a v mírně osolené vodě povaříme téměř doměkka. Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu "al dente". Scezené je promícháme se seitanem nakrájeným na kostičky, s rajčaty, povařenou brokolicí, nasekanou bazalkou a dáme do máslem vymazané zapékací mísy. Směs zalijeme omáčkou z vajec rozšlehaných s mlékem, strouhaným sýrem, solí a pepřem a zapékáme ve středně vyhřáté troubě dozlatova.
Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Vegetariánská kuchařka
Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.
Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?
Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.
Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.
Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.