250 g jáhel, 1,5 I mléka, 150-200 g švestek, 50 g hnědého (popř. moučkového) cukru, 40 g másla, špetka soli
Jáhly důkladně spaříme a vsypeme do vroucího mléka. Přidáme máslo, cukr, sůl, vypeckované pokrájené švestky, promícháme a dáme do středně vyhřáté trouby zapéct dorůžova.
Poznámka: Místo švestek můžeme použít jiné sezónní ovoce. V zimním období můžeme využít sušené ovoce, které však předem namočíme do vody, aby změklo.
Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Vegetariánská kuchařka
No tak to je krásná práce, také by mě stačilo tak 20 kilo a byla bych spokojená. Pročítala jsem si to a dost mě to navnadilo, když jsem si četla i ty... (zkráceno)
Ahojky, já miluji barevné plavky, tak jsem si objednala na eshopu relleciga, mám od nich doma už jedny a vypadají opravdu fantasticky.
Měli jsme ten stejný problém, pořídila jsem i inhalační přístroj, ten dceři pomáhá a k tomu kapky Pinio Nasal, které můžeš použít jak do nosu, tak i... (zkráceno)
Karolíno, mohu se zeptat co jeto za kouzelné kapky a zda jsou vhodné pro děti? Od zimy jsme dost často nemocní a když nejsme nemocní, tak jsme... (zkráceno)
Tak toho je spousty, já třeba dělám tousty (slané, sladké), sendviče, ovoce, zelenina, muffin, občas rohlík se sýrem nebo šunkou, tortillu a nebo... (zkráceno)