250 g jáhel, 1,5 I mléka, 150-200 g švestek, 50 g hnědého (popř. moučkového) cukru, 40 g másla, špetka soli
Jáhly důkladně spaříme a vsypeme do vroucího mléka. Přidáme máslo, cukr, sůl, vypeckované pokrájené švestky, promícháme a dáme do středně vyhřáté trouby zapéct dorůžova.
Poznámka: Místo švestek můžeme použít jiné sezónní ovoce. V zimním období můžeme využít sušené ovoce, které však předem namočíme do vody, aby změklo.
Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Vegetariánská kuchařka
Dobrý večer, taky máme batoh Beckmann a za mě fakt velká spokojenost. Pokud nebudete třeba spokojená, batoh se dá vrátit. Batoh je navíc lehký, má... (zkráceno)
Mám tu jejich denní a noční konopnou mast CC cream s cbd a cbg a hodně se mi po nich zlepšil ekzém. Používám ji i na obliček, protože mám extrémně... (zkráceno)
Děkuji za odkaz, hned jsem si másla objednala a těším se, až je ochutnám :)
Dobry den, za me doporucuju - pomohli mi loni s pejskem, ktereho jsme meli 10 let a sama bych to fakt nezvladla. Je s nima dobra domluva,... (zkráceno)