250 g jáhel, 1,5 I mléka, 150-200 g švestek, 50 g hnědého (popř. moučkového) cukru, 40 g másla, špetka soli
Jáhly důkladně spaříme a vsypeme do vroucího mléka. Přidáme máslo, cukr, sůl, vypeckované pokrájené švestky, promícháme a dáme do středně vyhřáté trouby zapéct dorůžova.
Poznámka: Místo švestek můžeme použít jiné sezónní ovoce. V zimním období můžeme využít sušené ovoce, které však předem namočíme do vody, aby změklo.
Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Vegetariánská kuchařka
Já užívám v rámci detoxikace Ostropestřec forte od Naturevia a můžu doporučit. Jsou to kapsle s kvalitním složením bez umělých barviv, konzervantů... (zkráceno)
Příští pátek jdu na kolon.mám strach budou mi to dělat v Ustí nad/ Labem ale nejsem žádná fňukna vydržím dost
Doporučíte mi prosím, které jsou za Vás chuťově nejlepší a případně, kde je objednáváte online?