Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    
AbecedaZdraví.cz > Recepty > Luštěniny a obiloviny > Zapečená jáhlová kaše s ovocem

Zapečená jáhlová kaše s ovocem

29.8.2006 / Rubrika: Luštěniny a obiloviny

250 g jáhel, 1,5 I mléka, 150-200 g švestek, 50 g hnědého (popř. moučkového) cukru, 40 g másla, špetka soli

Jáhly důkladně spaříme a vsypeme do vroucího mléka. Přidáme máslo, cukr, sůl, vypeckované pokrájené švestky, promícháme a dáme do středně vyhřáté trouby zapéct dorůžova.
Poznámka: Místo švestek můžeme použít jiné sezónní ovoce. V zimním období můžeme využít sušené ovoce, které však předem namočíme do vody, aby změklo.

Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Vegetariánská kuchařka

Aktuálně v diskusích
dnes16:59
23 reakcí

jarní detox těla

Já užívám v rámci detoxikace Ostropestřec forte od Naturevia a můžu doporučit. Jsou to kapsle s kvalitním složením bez umělých barviv, konzervantů... (zkráceno)

Laura
dnes16:46
12 reakcí

bílé zuby

A jak to funguje?

Majka
dnes16:30
904 reakcí

KOLONOSKOPIE

Příští pátek jdu na kolon.mám strach budou mi to dělat v Ustí nad/ Labem ale nejsem žádná fňukna vydržím dost

Zdenka
dnes15:43
6 reakcí

erekce-jak na ni

Za jak dlouho to zabere? a jak dlouho ten účinek trvá?

Michal
včera20:29
3 reakcí

BIO křupky

Doporučíte mi prosím, které jsou za Vás chuťově nejlepší a případně, kde je objednáváte online?

Adéla
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.