300 g uvařených sójových bobů, 1 stroužek česneku, 1 cibule, 2 celoznné žemle, 100 ml mléka, 2 vejce, trochu hladké mouky, 1 lžička majoránky, olej na smažení, 1 lžíce oleje na osmažení cibule, sůl
Sójové boby pomeleme na masovém strojku společně s žemlemi, které jsme předem nakrájeli na kostičky a namočili v mléce. Smícháme je s osmaženou cibulkou, prolisovaným česnekem, rozšlehaným vejcem, majoránkou a solí. Ze směsi tvoříme malé karbanátky, které poprášíme moukou, smočíme v rozšlehaném vejci, obalíme ve strouhance a smažíme na oleji. Hotové klademe na papírový ubrousek, aby se karbanátky zbavily přebytečného tuku. Podáváme s vařenými nebo opečenými bramborami a zeleninovým salátem.
Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Vegetariánská kuchařka
Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.
Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?
Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.
Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.
Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.