4 plátky seitanu, 1 velká červená paprika, 2 mrkve, 1 větší pórek, 200 g konzervované kukuřice, 2 lžíce rýžového vína nebo suchého vermutu, 200 ml vývaru ze seitanu (nebo zeleninový vývar - i z kostky), 3 lžíce sójové omáčky, 1 lžička kukuřičné nebo bramborové moučky, 2 lžíce oleje, sůl, pepř
Plátky seitanu nakrájíme na kostky a osmahneme po obou stranách na oleji, pak je vyjmeme. Do téhož tuku vložíme nakrájenou papriku, na nudličky nakrájenou mrkev, drobně pokrájený pórek a zeleninu osmahneme. Vrátíme zpět seitan, zalijeme vínem, přilijeme vývar, přidáme scezenou kukuřici, osolíme, opepříme a přikryté dusíme na mírném ohni asi 10 minut. Zeleninu se seitanem ochutíme sójovou omáčkou smíchanou s moučkou, necháme zhoustnout a ihned podáváme. Vhodnou přílohou je rýže.
Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Vegetariánská kuchařka
Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.
Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?
Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.
Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.
Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.