4 plátky seitanu, 300 g žampionů, 1 velká cibule, 3 stroužky česneku, 150 ml vývaru ze seitanu (nebo použijeme zeleninový vývar - i z kostky), 100 ml bílého vína, 250 ml smetany, hrst petrželky, 1 lžička kari koření, 2 lžíce oleje, sůl, pepř
Na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli s nasekaným česnekem, přidáme seitan nakrájený na kostky, mírně osolíme, opepříme a opečeme ze všech stran. Pak je trochu podlijeme vývarem a dusíme asi 15 minut. Potom přidáme očištěné a na plátky nakrájené žampiony, podlijeme vínem a nakonec vmícháme smetanu a vaříme do zhoustnutí. Ochutíme kari kořením a vmícháme nasekanou petrželku. Podáváme s rýží.
Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Vegetariánská kuchařka
Doporučíte mi prosím, které jsou za Vás chuťově nejlepší a případně, kde je objednáváte online?
Já si bělím zuby s bělící sadou Toothy, stačí 10 minut denně po dobu šesti dní. Je to bez peroxidu a účinkuje to opravdu rychle.
Děkuji za doporučení, poradíte prosím - mají kolostrum běžně dostupné v lékárně nebo objednáváte online?
Používám 100% přírodní přípravek na erekci, kde je hlavní jeho složkou kotvičník zemní. Ten perfektně pomáhá na lepší erekci
Zdravím, doporučuji koupit Sunar - vyrostly mi na něm obě děti a byla jsem s ním moc spokojená.