Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    
AbecedaZdraví.cz > Recepty > Luštěniny a obiloviny > POHANKOVÉ KARBANÁTKY SE SÝREM

POHANKOVÉ KARBANÁTKY SE SÝREM

29.8.2006 / Rubrika: Luštěniny a obiloviny

300 g pohanky, 100 g tvrdého strouhaného sýra, 1 vejce, 1 cibule, 2-3 stroužky česneku, 1 lžička majoránky, hrst petrželky, strouhanka z celozrnného pečiva na obalení, 1 lžíce oleje na osmahnutí cibule, olej na smažení, sůl

Pohanku uvaříme ve vodě do měkka a pak scedíme. Do vychladlé pohanky přidáme strouhaný sýr, drobně nakrájenou osmahnutou cibuli, prolisovaný česnek, nasekanou petrželku, rozšlehané vejce, majoránku, sůl a vše důkladně promícháme. Z takto vzniklé husté hmoty tvoříme menší karbanátky a obalujeme ve strouhance. Smažíme je na rozpáleném oleji a hotové necháme okapat na papírovém ubrousku. Podáváme s bramborovou kaší nebo vařenými bramborami a zeleninovým salátem.

Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Vegetariánská kuchařka

Aktuálně v diskusích
včera20:29
3 reakcí

BIO křupky

Doporučíte mi prosím, které jsou za Vás chuťově nejlepší a případně, kde je objednáváte online?

Adéla
včera19:46
11 reakcí

bílé zuby

Já si bělím zuby s bělící sadou Toothy, stačí 10 minut denně po dobu šesti dní. Je to bez peroxidu a účinkuje to opravdu rychle.

Alena
včera17:08
5 reakcí

Imunita

Děkuji za doporučení, poradíte prosím - mají kolostrum běžně dostupné v lékárně nebo objednáváte online?

Martina
včera12:33
5 reakcí

erekce-jak na ni

Používám 100% přírodní přípravek na erekci, kde je hlavní jeho složkou kotvičník zemní. Ten perfektně pomáhá na lepší erekci

David
20.1.23:08
2 reakcí

Umělé mléko

Zdravím, doporučuji koupit Sunar - vyrostly mi na něm obě děti a byla jsem s ním moc spokojená.

Adéla
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.