300 g pohanky, 100 g tvrdého strouhaného sýra, 1 vejce, 1 cibule, 2-3 stroužky česneku, 1 lžička majoránky, hrst petrželky, strouhanka z celozrnného pečiva na obalení, 1 lžíce oleje na osmahnutí cibule, olej na smažení, sůl
Pohanku uvaříme ve vodě do měkka a pak scedíme. Do vychladlé pohanky přidáme strouhaný sýr, drobně nakrájenou osmahnutou cibuli, prolisovaný česnek, nasekanou petrželku, rozšlehané vejce, majoránku, sůl a vše důkladně promícháme. Z takto vzniklé husté hmoty tvoříme menší karbanátky a obalujeme ve strouhance. Smažíme je na rozpáleném oleji a hotové necháme okapat na papírovém ubrousku. Podáváme s bramborovou kaší nebo vařenými bramborami a zeleninovým salátem.
Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Vegetariánská kuchařka
Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.
Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?
Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.
Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.
Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.