300 g pohanky, 100 g tvrdého strouhaného sýra, 1 vejce, 1 cibule, 2-3 stroužky česneku, 1 lžička majoránky, hrst petrželky, strouhanka z celozrnného pečiva na obalení, 1 lžíce oleje na osmahnutí cibule, olej na smažení, sůl
Pohanku uvaříme ve vodě do měkka a pak scedíme. Do vychladlé pohanky přidáme strouhaný sýr, drobně nakrájenou osmahnutou cibuli, prolisovaný česnek, nasekanou petrželku, rozšlehané vejce, majoránku, sůl a vše důkladně promícháme. Z takto vzniklé husté hmoty tvoříme menší karbanátky a obalujeme ve strouhance. Smažíme je na rozpáleném oleji a hotové necháme okapat na papírovém ubrousku. Podáváme s bramborovou kaší nebo vařenými bramborami a zeleninovým salátem.
Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Vegetariánská kuchařka
Doporučíte mi prosím, které jsou za Vás chuťově nejlepší a případně, kde je objednáváte online?
Já si bělím zuby s bělící sadou Toothy, stačí 10 minut denně po dobu šesti dní. Je to bez peroxidu a účinkuje to opravdu rychle.
Děkuji za doporučení, poradíte prosím - mají kolostrum běžně dostupné v lékárně nebo objednáváte online?
Používám 100% přírodní přípravek na erekci, kde je hlavní jeho složkou kotvičník zemní. Ten perfektně pomáhá na lepší erekci
Zdravím, doporučuji koupit Sunar - vyrostly mi na něm obě děti a byla jsem s ním moc spokojená.