80 g pohanky, 2 červené papriky, 150 g mraženého hrášku, 1 velká červená cibule, 2 stroužky česneku, 1 vejce, 2 celozrnné žemle, 150-200 ml mléka, hrst petrželky, hrst mladých listů kopřiv (nebo můžeme použít mladé listy špenátu nebo z divokých bylinek popenec), 1 lžička Vegety nebo Podravky či Aromatu, máslo na vymazání mísy, sůl, pepř
Žemle nakrájíme na kostičky, zalijeme mlékem a necháme stát, dokud se žemle nerozmočí. Pohanku dáme vařit s asi 200 ml vody. Když zhoustne, odstavíme ji z plotny a necháme vychladnout. Pak přidáme rozmočené žemle, vejce, drobně nakrájenou cibuli, na kostičky pokrájené papriky, rozmrazený hrášek, nasekané bylinky, česnek utřený se solí, ochutíme Vegetou, špetkou pepře a vše důkladně promícháme. Směs dáme do máslem vymazané zapékací mísy a ve středně vyhřáté troubě pečeme asi 30 minut dozlatova. Nádivku krájíme na čtverce a podáváme buď samostatně se zeleninovým salátem nebo může být vhodnou přílohou bramborová kaše.
Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Vegetariánská kuchařka
Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.
Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?
Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.
Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.
Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.