400 g uvařených luštěnin (podle chuti můžeme použít čočku, hrách, či fazole nebo sójové boby), 1 cibule, 1 vejce, strouhanka z celozrnného pečiva, 4 lžíce tvrdého strouhaného sýra, 2 lžíce nasekané petrželky, 1 lžička majoránky, 1 lžíce oleje na osmažení cibule, olej na smažení, sůl
Uvařené luštěniny prolisujeme. Přidáme osmaženou, nakrájenou cibuli, rozšlehané vejce, strouhanku na zahuštění, sýr, nasekanou petrželku, okořeníme majoránkou, mírně osolíme a ze směsi tvoříme malé karbanátky, které obalíme ve strouhance, a osmažíme na rozpáleném oleji dozlatova. Hotové klademe na papírový ubrousek, aby se odsál přebytečný tuk. Podáváme s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.
Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Vegetariánská kuchařka
Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.
Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?
Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.
Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.
Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.