350 g červených (nebo bílých) fazolí, 1 velká cibule, 3 stroužky česneku, 100 ml červeného vína, 4 vrchovaté lžíce rajčatového protlaku,1/2 bujonové zeleninové kostky, hrst petrželky, 2 lžíce oleje, sůl, pepř
Fazole přebereme, propláchneme, namočíme do studené vody. Vodu dolijeme a luštěninu uvaříme doměkka. Krátce před dovařením fazole osolíme. Na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli s prolisovaným česnekem, podlijeme trochu vývarem z fazolí (asi 100 ml), přidáme rozdrobenou bujonovou kostku, rajčatový protlak, víno, sůl, pepř a krátce podusíme. Omáčku vmícháme do uvařených fazolí a krátce prohřejeme. Podáváme posypané nasekanou petrželkou a s celozrnným pečivem.
Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Vegetariánská kuchařka
Doporučíte mi prosím, které jsou za Vás chuťově nejlepší a případně, kde je objednáváte online?
Já si bělím zuby s bělící sadou Toothy, stačí 10 minut denně po dobu šesti dní. Je to bez peroxidu a účinkuje to opravdu rychle.
Děkuji za doporučení, poradíte prosím - mají kolostrum běžně dostupné v lékárně nebo objednáváte online?
Používám 100% přírodní přípravek na erekci, kde je hlavní jeho složkou kotvičník zemní. Ten perfektně pomáhá na lepší erekci
Zdravím, doporučuji koupit Sunar - vyrostly mi na něm obě děti a byla jsem s ním moc spokojená.