350 g červených (nebo bílých) fazolí, 1 velká cibule, 3 stroužky česneku, 100 ml červeného vína, 4 vrchovaté lžíce rajčatového protlaku,1/2 bujonové zeleninové kostky, hrst petrželky, 2 lžíce oleje, sůl, pepř
Fazole přebereme, propláchneme, namočíme do studené vody. Vodu dolijeme a luštěninu uvaříme doměkka. Krátce před dovařením fazole osolíme. Na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli s prolisovaným česnekem, podlijeme trochu vývarem z fazolí (asi 100 ml), přidáme rozdrobenou bujonovou kostku, rajčatový protlak, víno, sůl, pepř a krátce podusíme. Omáčku vmícháme do uvařených fazolí a krátce prohřejeme. Podáváme posypané nasekanou petrželkou a s celozrnným pečivem.
Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Vegetariánská kuchařka
Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.
Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?
Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.
Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.
Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.