Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    
AbecedaZdraví.cz > Recepty > Králík > Králík s hořčicovou omáčkou

Králík s hořčicovou omáčkou

29.8.2006 / Rubrika: Králík

1 králík, 2 bobkové listy, 1 cibule, 100 ml bílého vína, asi 200 ml vývaru (i z kostky), 250 ml smetany, 2 lžíce hořčice, 3 lžíce oleje, sůl, bílý pepř

Naporcovaného králíka osolíme, opepříme a za občasného obracení ho osmahneme po všech stranách na oleji. Pak maso zakápneme vínem a když se vydusí, přidáme bobkové listy, drobně pokrájenou cibuli a za občasného podlévání vývarem dusíme králíka doměkka. Když maso změkne, zalijeme králíka smetanou rozmíchanou s hořčicí, trochou soli a pepře a vaříme dál, dokud omáčka nezhoustne. Podáváme s knedlíkem.

Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Bílé maso na talíři

Aktuálně v diskusích
dnes14:24
2 reakcí

Kosmetika na jemné a splihlé vlasy

Já zkouším teď plantur 39 a zatím moc výsledky nevidím. No uvidím časem. Jinak jsem si dlouhodobě dávala ty vody z kopřivy a teda vlasy mi taky... (zkráceno)

Valerka
dnes11:14
182 reakcí

atopický ekzém

Mám půl roční dítě, myslíte, že je protopan vhodný i pro něj? Má hodně suché místa i když ji koupu co 2 dny a dávám jí pouze bavlněné oblečení. Tak... (zkráceno)

Sára
včera10:13
5 318 reakcí

rakovina slinivky břišní

Ahoj Zuzanko. Jsem ráda, že píšeš a mezí mš, že mamce není aspoň trochu líp. My máme teď docela dobré období. Nová - třídenní chema. Sice cca dva -... (zkráceno)

Dana
18.3.23:02
20 reakcí

Disk Polaris

Já jsem s jeho účinky úplně nadšená,nic lepšího jsem nemohla najít a jsem strašně ráda,žei o tom řekla jedna rodina.

Anonym
18.3.19:32
2 reakcí

Opruzeniny a zapařeniny

Rosenpharma má účinnou mast NeoPhytiolol. Jsem s ní moc spokojená.

Alice
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.