1 králík, 2 bobkové listy, 1 cibule, 100 ml bílého vína, asi 200 ml vývaru (i z kostky), 250 ml smetany, 2 lžíce hořčice, 3 lžíce oleje, sůl, bílý pepř
Naporcovaného králíka osolíme, opepříme a za občasného obracení ho osmahneme po všech stranách na oleji. Pak maso zakápneme vínem a když se vydusí, přidáme bobkové listy, drobně pokrájenou cibuli a za občasného podlévání vývarem dusíme králíka doměkka. Když maso změkne, zalijeme králíka smetanou rozmíchanou s hořčicí, trochou soli a pepře a vaříme dál, dokud omáčka nezhoustne. Podáváme s knedlíkem.
Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Bílé maso na talíři
Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.
Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?
Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.
Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.
Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.