1 králík, 2 bobkové listy, 1 cibule, 100 ml bílého vína, asi 200 ml vývaru (i z kostky), 250 ml smetany, 2 lžíce hořčice, 3 lžíce oleje, sůl, bílý pepř
Naporcovaného králíka osolíme, opepříme a za občasného obracení ho osmahneme po všech stranách na oleji. Pak maso zakápneme vínem a když se vydusí, přidáme bobkové listy, drobně pokrájenou cibuli a za občasného podlévání vývarem dusíme králíka doměkka. Když maso změkne, zalijeme králíka smetanou rozmíchanou s hořčicí, trochou soli a pepře a vaříme dál, dokud omáčka nezhoustne. Podáváme s knedlíkem.
Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Bílé maso na talíři
Já zkouším teď plantur 39 a zatím moc výsledky nevidím. No uvidím časem. Jinak jsem si dlouhodobě dávala ty vody z kopřivy a teda vlasy mi taky... (zkráceno)
Mám půl roční dítě, myslíte, že je protopan vhodný i pro něj? Má hodně suché místa i když ji koupu co 2 dny a dávám jí pouze bavlněné oblečení. Tak... (zkráceno)
Ahoj Zuzanko. Jsem ráda, že píšeš a mezí mš, že mamce není aspoň trochu líp. My máme teď docela dobré období. Nová - třídenní chema. Sice cca dva -... (zkráceno)
Já jsem s jeho účinky úplně nadšená,nic lepšího jsem nemohla najít a jsem strašně ráda,žei o tom řekla jedna rodina.
Rosenpharma má účinnou mast NeoPhytiolol. Jsem s ní moc spokojená.