1 králík, 400 g brambor, 2 velké mrkve, 100 g čerstvých lesních hub nebo žampionů, 100 ml bílého vína, trochu octa, 1 bobkový list, několik lístků šalvěje (nebo 1 lžička sušené), 2 snítky tymiánu, (nebo 1 lžička sušeného), vývar podle potřeby (i z kostky), hrst petrželky' 3 lžíce oleje, sůl, pepř
Naporcovaného králíka osolíme, opepříme a po všech stranách osmahneme na oleji. Pak maso podlijeme vínem a když se vydusí, zakápneme králíka octem, přidáme bobkový list, nasekané by linky a za občasného podlévání vývarem dusíme doměkka. Mezitím očištěné mrkve nakrájíme na kolečka, oloupané brambory nakrájíme na kostky a odděleně povaříme dopoloměkka v mírně osolené vodě. Mrkev a brambory pak scedíme, s plátky hub přidáme k poloměkkému králičímu masu a společně dodusíme. Porce posypeme nasekanou petrželkou.
Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Bílé maso na talíři
No tak u toho kolagenu jsem po dvou měsících začala pozorovat razantní zlepšení pleti a cca po 4 měsících mi kadeřnice opěvovala nové podrosty :)
Zdravím, je mi 41 let a začínám mít velký problém s erekcí. Chtěl bych se zeptat, jaké jsou vaše zkušenosti z tohoto hlediska, začal jsem sportovat,... (zkráceno)
Já mohu za sebe říct, že jsem hodně hodně hodně dlouho hledala a pak jsem našla kartářku a léčitelku dohromady (díky vesmíre) na vesteni24.cz -... (zkráceno)
Já si u toho vitamínu C nejsem tak nějak jistá. Myslíte si, že se vyplatí to kupovat pro sebe i děti? myslíte si, že to má tělo nějakým způsobem... (zkráceno)
Je vhodná i pro citlivější pleť ? Hlavně to tonikum by mě zajímalo, protože s těmi mám hlavně špatnou zkušenost.