Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    
AbecedaZdraví.cz > Recepty > Králík > Dušené králičí maso na víně

Dušené králičí maso na víně

29.8.2006 / Rubrika: Králík

600 g vykostěného králičího masa, 1 mrkev, kousek celeru, 1 cibule, hladká mouka, 100 ml bílého vína, 1 lžička tymiánu, 50 g tvrdého sýra, 2 lžíce oleje, sůl, pepř

Drobně pokrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme očištěnou a na kostičky nakrájenou mrkev a celer a společně osmahneme. Přidáme na malé kousky nakrájené a moukou poprášené králičí maso a osmahneme ho ze všech stran. Pak vše zalijeme vínem, osolíme, ochutíme tymiánem a pod pokličkou dusíme za občasného podlévání vodou doměkka. Podáváme s rýží nebo vařenými brambory a zeleninovým salátem.

Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Bílé maso na talíři

Aktuálně v diskusích
dnes3:24
160 reakcí

Suchá pleť

Hodně dobrá je na tohle urea, používám kosmetiku s ní a fakt to pomáhá

Nina
včera22:43
11 reakcí

dětské oblečení

Mají tam i hezký oblečení pro dospělý…

lentilka77
včera11:27
3 reakcí

Testy DNA

A jak jste to zvládli ? Není to nic těžkého ?

Tereza
včera11:24
5 reakcí

Zjištění dna

Když ti dorazí ta sada, tak si ji rozbalíš a pak se stačí držet návodu, všechno tam máš krok po kroku napsané. Sadu pak zabalíš, pošleš zpátky a... (zkráceno)

Sandra
včera11:10
3 reakcí

Prenatální test otcovství

Jde tady ty domácí sady považovat za spolehlivé ?

Alice
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.