600 g vykostěného králičího masa, 1 mrkev, kousek celeru, 1 cibule, hladká mouka, 100 ml bílého vína, 1 lžička tymiánu, 50 g tvrdého sýra, 2 lžíce oleje, sůl, pepř
Drobně pokrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme očištěnou a na kostičky nakrájenou mrkev a celer a společně osmahneme. Přidáme na malé kousky nakrájené a moukou poprášené králičí maso a osmahneme ho ze všech stran. Pak vše zalijeme vínem, osolíme, ochutíme tymiánem a pod pokličkou dusíme za občasného podlévání vodou doměkka. Podáváme s rýží nebo vařenými brambory a zeleninovým salátem.
Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Bílé maso na talíři
Dobrý večer, taky máme batoh Beckmann a za mě fakt velká spokojenost. Pokud nebudete třeba spokojená, batoh se dá vrátit. Batoh je navíc lehký, má... (zkráceno)
Mám tu jejich denní a noční konopnou mast CC cream s cbd a cbg a hodně se mi po nich zlepšil ekzém. Používám ji i na obliček, protože mám extrémně... (zkráceno)
Děkuji za odkaz, hned jsem si másla objednala a těším se, až je ochutnám :)
Dobry den, za me doporucuju - pomohli mi loni s pejskem, ktereho jsme meli 10 let a sama bych to fakt nezvladla. Je s nima dobra domluva,... (zkráceno)