600 g vykostěného králičího masa, 1 mrkev, kousek celeru, 1 cibule, hladká mouka, 100 ml bílého vína, 1 lžička tymiánu, 50 g tvrdého sýra, 2 lžíce oleje, sůl, pepř
Drobně pokrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme očištěnou a na kostičky nakrájenou mrkev a celer a společně osmahneme. Přidáme na malé kousky nakrájené a moukou poprášené králičí maso a osmahneme ho ze všech stran. Pak vše zalijeme vínem, osolíme, ochutíme tymiánem a pod pokličkou dusíme za občasného podlévání vodou doměkka. Podáváme s rýží nebo vařenými brambory a zeleninovým salátem.
Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Bílé maso na talíři
Vzhledem k tomu, že mám obě děti nakonec v soukromé školce, které původně chodily do státní, tak u mě je volba jasná a za mě jedině soukromé... (zkráceno)
Zdravím, potřebovala bych se poptat, jak to chodí ve státních školkách. Je možné tam dítě umístit pouze na 2-3 dny v týdnu nebo musí odchodit celý... (zkráceno)
No ono taky hodně záleží na tom, od jakého je doplněk výrobce. Za sebe můžu doporučit naturevia,protože mají kvalitní ty doplňky a jestli chceš něco... (zkráceno)
Ahojte, bola som na liekoch, lebo som mala veľké úzkosti. Tohto liečiteľa mi odporučila známa. Musím povedať, že mi veľmi pomohol. Som bez liekov... (zkráceno)
Zdravím, Znám páleni i chlad na kůži, hoříci tváře, poslední 4 roky x lékařských vyšetření bez výsledku dalších x preparátů , léků bez výsledku,... (zkráceno)