Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    
AbecedaZdraví.cz > Recepty > Hovězí maso > HOVĚZÍ GULÁŠ

HOVĚZÍ GULÁŠ

29.08.2006 / Rubrika: Hovězí maso

200 g předního hovězího masa, 50 g cibule, 10 g oleje, 150 g sterilovaného leča, 10 g hladké mouky, 1 lžíce rajského protlaku, 1 lžička mleté sladké papriky, 3 stroužky česneku, mletý pepř, sůl

Na plátky nakrájenou cibuli zpěníme na rozehřátém oleji v teflonové pánvi, přidáme na kostky nakrájené maso, osmahneme, osolíme, okořeníme mletým pepřem, podlijeme mírně vodou a dusíme na mírném ohni, až se šťáva vydusí. Potom maso zaprášíme moukou a mletou sladkou paprikou, osmahneme, podlijeme mírně vodou, přidáme rajský protlak, leč o a utřený česnek se solí. Dusíme na mírném ohni doměkka.

Jedna porce přibližně obsahuje:
23 g bílkovin, 17 g tuků, 16 g sacharidů, 310 kcal = 1295 kJ

Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Redukční dieta

Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.