200 g zadního hovězího masa, 30 g oleje, 50 g cibule, 20 g mrkve, 20 g celeru, 20 g petržele, 300 g brambor, 1 dcl mléka, l0g hladké mouky, 1 lžíce hořčice, sůl
Z masa nakrájíme plátky, slabě je naklepeme a okraje nařízneme. Osolíme a rychle opečeme po obou stranách v polovině oleje. Ve zbývajícím oleji osmažíme najemno nakrájenou a na kostičky pokrájenou zeleninu. Přidáme hořčici, zalijeme vodou a necháme povařit. Pak přidáme opečené plátky a dusíme do poloměkka. Plátky vyjmeme ze šťávy, srovnáme do čistého kastrolu a na ně srovnáme očištěné a na plátky krájené syrové brambory. Šťávu vysmahneme, zaprášíme moukou, osmažíme, zalijeme mlékem, dle potřeby vodou a povaříme. Provařenou šťávou polijeme brambory a plátky masa a zapečeme v troubě.
Jedna porce přibližně obsahuje:
45 g bílkovin, 21 g tuků, 27 g sacharidů, 71 mg cholesterolu, 4,2 g vlákniny 480 kcal = 2000 kJ
Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Recepty se sníženým obsahem cholesterolu
Dominiko pořídila jsem tu bezvadné sportovní podprsenky a zkušenost bezvadná
Dominiko já jsem si tu objednala kraťásky minulý měsíc a jsem z nich nadšená
Eliano ten krém objednáváte z jejich stránek? Který přesně to je?
Dobrý den… o účincích cbd jsem si už něco četla, ta tinktura zabírá hned po nakapání nebo je potřeba užívat delší dobu?
Líbila se mi spolužáčka, která vždy nosila barevné punčocháče. Barevně je měla sladené s ostatním oblečením.Záviděl jsem ji ty krásné barevné... (zkráceno)