200 g zadního hovězího masa, 30 g oleje, 50 g cibule, 20 g mrkve, 20 g celeru, 20 g petržele, 300 g brambor, 1 dcl mléka, l0g hladké mouky, 1 lžíce hořčice, sůl
Z masa nakrájíme plátky, slabě je naklepeme a okraje nařízneme. Osolíme a rychle opečeme po obou stranách v polovině oleje. Ve zbývajícím oleji osmažíme najemno nakrájenou a na kostičky pokrájenou zeleninu. Přidáme hořčici, zalijeme vodou a necháme povařit. Pak přidáme opečené plátky a dusíme do poloměkka. Plátky vyjmeme ze šťávy, srovnáme do čistého kastrolu a na ně srovnáme očištěné a na plátky krájené syrové brambory. Šťávu vysmahneme, zaprášíme moukou, osmažíme, zalijeme mlékem, dle potřeby vodou a povaříme. Provařenou šťávou polijeme brambory a plátky masa a zapečeme v troubě.
Jedna porce přibližně obsahuje:
45 g bílkovin, 21 g tuků, 27 g sacharidů, 71 mg cholesterolu, 4,2 g vlákniny 480 kcal = 2000 kJ
Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Recepty se sníženým obsahem cholesterolu
Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.
Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?
Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.
Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.
Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.