Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Zelný guláš

30.08.2006 / Rubrika: Hlávkové zelí

600 g vepřové plece, 400 g kysaného zelí, 1 cibule, 3 lžíce hladké mouky, 1 šálek mléka, lžička mleté papriky, sůl, 3 lžíce sádla

Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na rozehřátém sádle. Maso nakrájíme na kousky, přidáme na připravený cibulový základ, poprášíme paprikou, podle potřeby podlijeme a podusíme doměkka. Pak přidáme překrájené zelí a zahustíme mlékem rozkvedlaným s moukou, podle chuti osolíme a ještě podusíme. Podáváme s knedlíky.

Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Zeleninová kuchařka

Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.