500 g hlávkového zelí, sůl, kmín, 1 cibule, 100 g slaniny, 200 g klobásy, 2 lžíce rajčatového protlaku, 1 stroužek česneku, 4 vařené brambory
Na nudličky nakrájené osolené zelí podusíme s kmínem v trošce vody. Pokrájenou slaninu rozškvaříme. Osmahneme na ní cibuli, přidáme scezené zelí, nakrájenou klobásu a smícháme s jemně utřeným česnekem. Vrstvu směsi rozestřeme do zapékací mísy, přidáme vrstvu na plátky nakrájených brambor, navrch dáme další vrstvu zelí, zakapeme ji rozředěným protlakem a pokrm zapečeme v troubě.
Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Zeleninová kuchařka
Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.
Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?
Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.
Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.
Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.