Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    
AbecedaZdraví.cz > Recepty > Drůbež > PIKANTNÍ SMAŽENÉ KRŮTÍ KOUSKY

PIKANTNÍ SMAŽENÉ KRŮTÍ KOUSKY

29.08.2006 / Rubrika: Drůbež

600 g vykostěného krůtího masa, 1-2 vejce, strouhanka na obalení, 1 lžička kari koření, špetka chilli koření, hrst petrželky a pažitky, olej na smažení, sůl, pepř

Krůtí maso pokrájíme na kostičky nebo na nudličky, osolíme je, opepříme a důkladně promícháme ve směsi z jemně nasekané zelené nati, v kari a chilli koření. Pak maso smočíme v rozšlehaných vejcích, obalíme ve strouhance a osmažíme v dostatečném množství horkého oleje po všech stranách dozlatova. Hotové klademe na papírový ubrousek, aby se zbavily přebytečného tuku. Podáváme s opečenými brambory nebo hranolky a zeleninovým salátem.

Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Bílé maso na talíři

Aktuálně v diskusích
1.5.10:06
383 reakcí

Punčochy a muži

Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.

Jarek
30.4.19:24
33 reakcí

Jak ošetřit zlomené žebro

Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?

Olina
30.4.13:20
15 reakcí

Podpora erekce

Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.

Daniel
29.4.21:47
3 reakcí

Smetanové krémy

Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.

Lída
29.4.21:03
5 reakcí

Svačinky pro děti

Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.

Anna
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.