600 g vykostěného krůtího masa, 1-2 vejce, strouhanka na obalení, 1 lžička kari koření, špetka chilli koření, hrst petrželky a pažitky, olej na smažení, sůl, pepř
Krůtí maso pokrájíme na kostičky nebo na nudličky, osolíme je, opepříme a důkladně promícháme ve směsi z jemně nasekané zelené nati, v kari a chilli koření. Pak maso smočíme v rozšlehaných vejcích, obalíme ve strouhance a osmažíme v dostatečném množství horkého oleje po všech stranách dozlatova. Hotové klademe na papírový ubrousek, aby se zbavily přebytečného tuku. Podáváme s opečenými brambory nebo hranolky a zeleninovým salátem.
Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Bílé maso na talíři
Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.
Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?
Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.
Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.
Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.