Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    
AbecedaZdraví.cz > Recepty > Drůbež > Pečená kuřecí stehna

Pečená kuřecí stehna

29.8.2006 / Rubrika: Drůbež

8 kuřecích stehen, 1 menší cibule, 1 stroužek česneku, 1 lžíce sójové omáčky, 2 lžíce kečupu (i pikantního), 1 lžička hořčice, 1 lžička sladké mleté papriky, 2 lžíce oleje, 1 lžíce octa, vývar podle potřeby (i z kostky), sůl, pepř

Cibuli jemně nasekáme, prolisovaný česnek smícháme se solí, přidáme ostatní uvedené suroviny, kromě stehen, a důkladně je promícháme. Do marinády vložíme kuřecí stehna a necháme je asi 2 hodiny v chladu. Stehna potom dáme do pekáčku i s marinádou a ve středně vyhřáté troubě je upečeme za občasného podlévání horkým vývarem a přelévání vypečenou šťávou doměkka. Stehna podáváme s vařenými brambory a zeleninovým salátem.

Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Bílé maso na talíři

Aktuálně v diskusích
včera22:18
4 reakcí

střevní potíže a probiotika

A mas typ na nejake prirodni? V lekarne mi vzdy doporucuji jen ty svoje a co se nejvice kupuje.

Karolína
včera22:12
10 reakcí

zánět močáku a probiotika

Brala jsem jednou, a to pri tehotenstvi, bylto prirodni doplnek stravy

Petra
včera13:37
138 reakcí

nimesil

Hrůza !!! Je Vám zle od všeho co v těle máte, hlavně játra !!! Tak zle mi nebylo ani po největším flámu v životě !

Tomáš
19.2.22:28
66 reakcí

Jak se pozná menopauza?

Dobrý den, menopauza má celkem 3 stádia: 1. PREMENOPAUZA Období, které začíná přibližně po 40. roce věku a trvá do 1 roku před posledním... (zkráceno)

Miloš Novotný
19.2.15:07
3 reakcí

Probiotika

Zdravím, taky doporučuji produkty Naturevia, na trhu je již dlouho a mají kvalitní produkty.

Jarka
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.