4 kuřecí řízky (po 150 g), 200 g tvrdého strouhaného sýra, 100 g drůbeží šunky, 1 vejce, 1 lžička oregana, 1 lžička koření na kuře, 1 lžíce oleje, 1 lžíce másla, máslo na vymazání mísy, sůl, pepř
Kuřecí řízky naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme kořením na kuře a osmahneme je po obou stranách na oleji a na másle. Pak řízky vložíme do máslem vymazané zapékací mísy. Vejce rozšleháme se sýrem, drobně nakrájenou drůbeží šunkou, oreganem, trochou soli a pepře a směs rozdělíme na řízky, které ve středně vyhřáté troubě zapékáme, až začne sýrová čepička zlátnout. Podáváme s různě upravenými brambory a zeleninovým salátem.
Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Bílé maso na talíři
smetanový krém bobík je moc dobrý - aspon tedy mne chutná nejvíce ze všech
mám dvě děti a oboum na svačinku dávám čokoládové krém bobík ( a velký, ne malý)
Děkuji za tip, už jsem s nima domluvená co a jak. Budou na telefonu a až bude potřeba jen zavolám a přijedou.
Mell to je bezvadný jestli to oblečení nenasakuje potem. Z jakého je materiálu?
Moc díky za tip na wereco.store, mají hodně EKO produktů - hned jsem si u nich objednala.