300 g rýže, 500- 600 ml vývaru (i z kostky), 1 menší kuře, 250 g rajčat, 150 g čerstvých hub, 1 červená a 1 zelená paprika, 1 velká cibule, 2 stroužky česneku, 1/2 lžičky šafránu, 2 lžíce oleje, sůl, pepř
Naporcované kuře osolíme, opepříme a dáme do zapékací mísy s olejem a osmahneme na plotně ze všech stran. Pak kuře vyjmeme a uchováme na teplém místě. Do mísy dáme drobně nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek, na proužky nakrájené papriky a necháme je trochu osmahnout. Přidáme propláchnutou rýži, spařená, oloupaná a nakrájená rajčata, na plátky nakrájené houby, zalijeme vývarem a přimícháme šafrán, sůl a pepř. Naporcované kuře vrátíme do zapékací mísy a ve středně vyhřáté troubě dusíme asi 30 minut zakryté alobalem nebo poklicí. Po této době alobal odstraníme a maso pečeme, dokud pěkně nezhnědne.
Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Bílé maso na talíři
Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.
Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?
Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.
Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.
Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.