1 kuře, 500 ml červeného vína, 2 cI brandy, 2 velké cibule, 3 stroužky česneku, 2 bobkové listy, 1 lžička tymiánu, trochu hladké mouky, 3 lžíce oleje, sůl, pepř
V hlubokém hrnci na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli s nasekaným česnekem, pak cibuli vyjmeme. Rozčtvrcené kuře osolíme, opepříme a poprášíme moukou. Porce kuřete vložíme do oleje, kde jsme osmahli cibuli, a opečeme je dohněda ze všech stran. Pak vrátíme ke kuřeti cibuli s česnekem, bobkové listy, tymián, zakápneme brandy a když se alkohol vydusí, přilijeme víno a zakryté dusíme na mírném plameni doměkka asi 50 - 60 minut. Kuřecí porce podáváme s vařenými brambory, ale může se hodit i bramborový knedlík. Omáčku podáváme odděleně v omáčníku.
Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Bílé maso na talíři
Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.
Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?
Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.
Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.
Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.