4 krůtí vykostěné řízky, 4 půlky kompotovaných hrušek, 4 plátky hermelínu, 4 lžíce brusinek, 1 lžíce oleje, 1 lžíce másla, sůl, pepř
Lehce naklepané řízky po obvodu nařízneme a na oleji a na másle opečeme po obou stranách dozlatova. Potom je osolíme a opepříme. Na řízky poklademe půlky hrušek seříznutou částí nahoru a pod poklicí necháme prohřát. Potom na hrušky položíme plátky hermelínu, který pod poklicí necháme roztavit. Nakonec jednotlivé porce ozdobíme lžící brusinek. Jako příloha se hodí různě upravené brambory a zeleninový salát.
Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Bílé maso na talíři
Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.
Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?
Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.
Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.
Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.