4 krůtí řízky (po 150 g), 4 lžíce játrové paštiky, 250 g mražené míchané zeleniny, 2 krajíce bílého toastového chleba, 100 ml vývaru (i z kostky), 100 ml smetany, 1 lžička oregana, 1 lžíce citronové šťávy, 2 lžíce másla, 1 lžíce oleje, sůl, pepř
Z chleba odkrojíme kůrku a střídku jemně rozdrobíme. Společně s rozmrazenou zeleninou osmahneme rozdrobený chleba na 1 lžíci másla. Zároveň zeleninu osolíme a ochutíme oreganem. Krůtí řízky naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme z jedné strany játrovou paštikou. Poklademe je osmahnutou zeleninou, maso přeložíme a konce zachytíme párátky. Na oleji a na zbývajícím másle osmahneme maso po každé straně dozlatova. Pak je podlijeme vývarem a smetanou, ochutíme citronovou šťávou a krátce ještě podusíme. Nadívaná prsa podáváme s vařenými brambory nebo rýží. Další vhodnou přílohou je jakákoli dušená zelenina.
Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Bílé maso na talíři
Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.
Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?
Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.
Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.
Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.