800 g krůtího masa, 3 různobarevné papriky, 4 větší brambory,
2 lžíce rajčatového protlaku, 1 cibule, 2 stroužky česneku, 2 snítky rozmarýnu, asi 400 ml vývaru (i z kostky), 3 lžíce oleje, sůl, pepř
Pokrájenou cibuli s nasekaným česnekem zpěníme na oleji, vmícháme vykostěné a na kostky nakrájené maso, osolíme, nepatrně opepříme a zvolna opečeme na oleji. Přidáme na proužky pokrájené papriky, oloupané a na kostičky nakrájené brambory, rajčatový protlak, nasekaný rozmarýn a za občasného podlévání vývarem dusíme vše doměkka.
Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Bílé maso na talíři
Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.
Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?
Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.
Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.
Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.