250 g drůbežího pečeného nebo dušeného masa (kuře, krůta nebo jiná drůbež), 250 ml mléka, 50 g hladké mouky, 30 g másla, 30 g strouhaného čedaru nebo parmazánu, 4 vejce, špetka muškátového oříšku, hrst petrželky, máslo na vymazání mísy, sůl, pepř
Z másla, mouky a mléka připravíme bešamel a když vychladne, přimícháme pomleté drůbeží maso, strouhaný sýr, nasekanou petrželku, sůl, pepř a žloutky. Nakonec pomalu vmícháme ušlehaný sníh z bílků a směs vložíme do ohnivzdorné máslem vymazané mísy a v předem vyhřáté troubě dozlatova upečeme. Hotový nákyp necháme trochu vychladnout a pak vyklopíme a rozkrájíme na porce. Podáváme jak teplý tak i vychladlý. K teplému nákypu jsou vhodné brambory připravené na různé způsoby, k vychladlému čerstvé pečivo. Nezapomeneme přidat zeleninový salát.
Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Bílé maso na talíři
Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.
Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?
Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.
Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.
Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.