1 větší celer, 4 plátky sýra, 4 plátky salámu, sůl, voda, mouka, 1 vejce a 1 bílek, lžíce mléka, stolní olej nebo 100 % tuk, strouhanka, tatarská omáčka
Oloupaný celer opláchneme a uvaříme dopoloměkka v osolené vodě. Okapaný a vychladlý krájíme na 1cm silná kolečka, osolíme, po jedné straně potřeme bílkem, přitiskneme plátek salámu nebo sýra, obalíme v mouce, rozšlehaném vejci s mlékem, strouhance a dozlatova usmažíme. Klademe do tuku nejprve celerem dolů a pak teprve obrátíme. Pokrm podáváme s vařenými bramborami a s tatarskou omáčkou.
Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Zeleninová kuchařka
Já zkouším teď plantur 39 a zatím moc výsledky nevidím. No uvidím časem. Jinak jsem si dlouhodobě dávala ty vody z kopřivy a teda vlasy mi taky... (zkráceno)
Mám půl roční dítě, myslíte, že je protopan vhodný i pro něj? Má hodně suché místa i když ji koupu co 2 dny a dávám jí pouze bavlněné oblečení. Tak... (zkráceno)
Ahoj Zuzanko. Jsem ráda, že píšeš a mezí mš, že mamce není aspoň trochu líp. My máme teď docela dobré období. Nová - třídenní chema. Sice cca dva -... (zkráceno)
Já jsem s jeho účinky úplně nadšená,nic lepšího jsem nemohla najít a jsem strašně ráda,žei o tom řekla jedna rodina.
Rosenpharma má účinnou mast NeoPhytiolol. Jsem s ní moc spokojená.