1 větší celer, 4 plátky sýra, 4 plátky salámu, sůl, voda, mouka, 1 vejce a 1 bílek, lžíce mléka, stolní olej nebo 100 % tuk, strouhanka, tatarská omáčka
Oloupaný celer opláchneme a uvaříme dopoloměkka v osolené vodě. Okapaný a vychladlý krájíme na 1cm silná kolečka, osolíme, po jedné straně potřeme bílkem, přitiskneme plátek salámu nebo sýra, obalíme v mouce, rozšlehaném vejci s mlékem, strouhance a dozlatova usmažíme. Klademe do tuku nejprve celerem dolů a pak teprve obrátíme. Pokrm podáváme s vařenými bramborami a s tatarskou omáčkou.
Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Zeleninová kuchařka
Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.
Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?
Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.
Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.
Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.