½ l šťávy z červeného rybízu, 2 polévkové lžíce višňové šťávy, 1 polévková lžíce šťávy z čerstvých jahod, 1/4 l chladného silného čaje, cukr podle chuti, sodovka
Z ovoce vylisujeme šťávu, přecedíme a smícháme s chladným silným čajem. Podle chuti osladíme. Hotový čaj nalijeme do vysokých pohárů a doplníme sodovkou. Nápoj je velmi osvěžující.
Recept byl umístěn se svolením vydavatelství Vyšehrad
smetanový krém bobík je moc dobrý - aspon tedy mne chutná nejvíce ze všech
mám dvě děti a oboum na svačinku dávám čokoládové krém bobík ( a velký, ne malý)
Děkuji za tip, už jsem s nima domluvená co a jak. Budou na telefonu a až bude potřeba jen zavolám a přijedou.
Mell to je bezvadný jestli to oblečení nenasakuje potem. Z jakého je materiálu?
Moc díky za tip na wereco.store, mají hodně EKO produktů - hned jsem si u nich objednala.