1/2 l chladného silného čaje, 1 šálek šťávy z černého rybízu, cukr, sodovka, 16 kostek ledu
Čaj smícháme se šťávou z černého rybízu. Do vysokých pohárů rozdělíme led, zalijeme jej směsí čaje a rybízové šťávy a doplníme až po okraj sodovkou. Podle chuti osladíme a podáváme.
Recept byl umístěn se svolením vydavatelství Vyšehrad
smetanový krém bobík je moc dobrý - aspon tedy mne chutná nejvíce ze všech
mám dvě děti a oboum na svačinku dávám čokoládové krém bobík ( a velký, ne malý)
Děkuji za tip, už jsem s nima domluvená co a jak. Budou na telefonu a až bude potřeba jen zavolám a přijedou.
Mell to je bezvadný jestli to oblečení nenasakuje potem. Z jakého je materiálu?
Moc díky za tip na wereco.store, mají hodně EKO produktů - hned jsem si u nich objednala.