2 růžice brokolice, 2 lžíce olivového oleje, špetka mletého pepře, 2 stroužky česneku, sůl, 1/2 šálku bílého vína, šálek smetany, 1 žloutek
Očištěnou a opláchnutou, na růžičky rozdělenou brokolici vložíme na pánev s rozehřátým olejem a prohřejeme ji, až změkne. Potom ji vyjmeme, na pánev dáme prolisovaný česnek a osmahneme jej. Přidáme zpět růžičky brokolice a v oleji je necháme zesklovatět. Opepříme je a osolíme. Brokolici vyndáme a vložíme do mísy. K oleji přilijeme víno a převaříme je. Smetanu rozkvedláme se žloutkem, směs přelijeme k oleji a za stálého míchání prohřejeme. Směs se nesmí vařit, žloutky by se srazily. Hotovou omáčkou zalijeme brokolici v míse. Podáváme k masu nebo k drůbeži.
Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Zeleninová kuchařka
Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.
Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?
Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.
Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.
Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.