1-2 velké růžice brokolice, 3 lžíce oleje, 2 stroužky česneku, špetka mletého zázvoru, sůl, mletý pepř, 3 vejce, šálek vývaru z kostky, 3 lžíce bílého vína, tatarská omáčka
Z očištěné a opláchnuté brokolice odkrojíme košťál, drobně jej nakrájíme a společně s růžičkami brokolice vsypeme do vařící osolené vody a vaříme 5 minut. Scedíme je a necháme odkapat. Česnek drobně nakrájíme, osmažíme na oleji a vyjmeme. Do oleje vložíme povařenou brokolici, osolíme, okořeníme, zalijeme vývarem a vínem a za občasného zamíchání dusíme 4 minuty. Pak brokolici zalijeme vejci rozšlehanými se solí a necháme je na mírném ohni srazit. Při podávání doplníme tatarskou omáčkou. Podáváme s bramborami.
Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Zeleninová kuchařka
Já zkouším teď plantur 39 a zatím moc výsledky nevidím. No uvidím časem. Jinak jsem si dlouhodobě dávala ty vody z kopřivy a teda vlasy mi taky... (zkráceno)
Mám půl roční dítě, myslíte, že je protopan vhodný i pro něj? Má hodně suché místa i když ji koupu co 2 dny a dávám jí pouze bavlněné oblečení. Tak... (zkráceno)
Ahoj Zuzanko. Jsem ráda, že píšeš a mezí mš, že mamce není aspoň trochu líp. My máme teď docela dobré období. Nová - třídenní chema. Sice cca dva -... (zkráceno)
Já jsem s jeho účinky úplně nadšená,nic lepšího jsem nemohla najít a jsem strašně ráda,žei o tom řekla jedna rodina.
Rosenpharma má účinnou mast NeoPhytiolol. Jsem s ní moc spokojená.