1-2 velké růžice brokolice, 3 lžíce oleje, 2 stroužky česneku, špetka mletého zázvoru, sůl, mletý pepř, 3 vejce, šálek vývaru z kostky, 3 lžíce bílého vína, tatarská omáčka
Z očištěné a opláchnuté brokolice odkrojíme košťál, drobně jej nakrájíme a společně s růžičkami brokolice vsypeme do vařící osolené vody a vaříme 5 minut. Scedíme je a necháme odkapat. Česnek drobně nakrájíme, osmažíme na oleji a vyjmeme. Do oleje vložíme povařenou brokolici, osolíme, okořeníme, zalijeme vývarem a vínem a za občasného zamíchání dusíme 4 minuty. Pak brokolici zalijeme vejci rozšlehanými se solí a necháme je na mírném ohni srazit. Při podávání doplníme tatarskou omáčkou. Podáváme s bramborami.
Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Zeleninová kuchařka
Silonky zásadně oblékám jako první kus oblečení a na ně pak teprve boxerky nebo trenky. Ponožky si taky přeci navlékáte na silonky a ne naopak.
Moc prosím, dcera si zlomila 8zebro,vlevo,proč ji rentgenovali pravou stranu? není to omylem?
Ze své zkušenosti můžu doporučit Erectan FORTE, který funguje okamžitě. Prostě ho pak budete mít zase tvrdého jako hrom.
Za mě je taky Bobík nejlepší, hlavně se podívejte na složení - je z poctivé smetany a tvarohu.
Moc děkuji za komentáře - kapsičky od Sunaru určitě zkusíme, líbí se mi složení a navíc je maminky na internetu hodně chválí.