Poradna - kustovnice
Pane Zapletal, moc Vám děkuji za vaši odpověď,ale chtěla bych Vás ještě poprosit,abyste mě napsal čím se má výluh optimálně naředit. A jestli je lepší vyluhovat v silnějším lihu a jak dlouho.Píšete měsíc,nebo dva?? To je dost velký rozdíl:-)).
A ještě bych vás chtěla poprosit, co si myslíte o užívání přímo sušených bobulí nebo o pití čaje z nich.
Mockrát děkuji ještě jednou.
Alena
Dotaz položil(a) alča dne 06.05.2010
Odpověď:
No pokud tam date 80%lih to davam ja tak to musite naredit aspon vodkou na litr80%lihu se da dva litry vodky.Ten 80%lih se prodava v drogerii pod nazvem konzumni lih special.Co rict k uzivani suchych plodu?Tak pokud by jste chtela do sebe dostat dostatek ucinne latky jak v lihovem vyluhu musela by jste denne snist 3baleni coz je neekonomicke..A caj?No kdo vam poradil takovou hloupost?Kustuvnica obsahuje vzacne aminokyseliny a varem nebo sparenim je vsechny znicite dostanete akorat chutnej caj bez niceho.Najdete si zde na abecede v bylinkach obsah ucinnych aminokyselin a pochopite proc se ji rika elixir mladi.Jinak aminokyseliny se hrave znici uz pri 45stupnich tepla.Zasadne nevarit!
Zodpověděl(a) Zdeněk Zapletal dne 06.05.2010
Zpět do poradny