Aneta, 27.12.2014 21:31:49, IP: ***.***.128.24, #190494Zdravím všechny,
již asi 2 roky trpím bolestmi žaludku,nevím,jak by se to dalo popsat...Jako tlak? Je mi jakoby na zvracení,ale nikdy jsem nezvracela,bušení srdce a třes...Hlavně při stresu a když zrovna mám to období tak jakmile vidím jídlo,začne mi strašně bušit srdce...Hlavně před jídlem je to nejhorší ale jak si vezmu sousto tak je to lepší...Ale neustane to.Někdy je to tak hrozný že i natahuju až pobrekávám a to vždycky trošinku pomůže...Minulýho silvestra jsem strávila na čaji a na rohlíkách když mě ta úzkost zkolila...Tohohle silvestra jsem myslela že to bude dobrý (na silvestra jezdím mimo domov) ale ono ne.Zase to cítím.Proč? Už mám zase ty pocity,bojím se,že mi bude opět blbě.Ve spánku mě to neruší,spím bez problémů.Jakmile dělám něco,co se mi líbí lidi a jiné činnosti,tak to necítím,ale jakmile skončím tak se to zase vrátí.Někdy to trvá pár sekund někdy třeba týden,hlavně večer.Mívám mezi tím dlouhé pauzy třeba půl roku a podnět je VŽDY ta myšlenka že mi bude zase blbě od žaludku! Ještě ke všemu trpím fóbií ze zvracení takže to situaci ještě ztěžuje...Vsadím se,že až se vrátím domů tak mě to přejde...
Děkuji za odpovědi.