Diskuse - Čarodějnice, kouzelníci, věštkyně, voodoo, magie .. věříte tomu?
Přeskočit na nejnovější příspěvek
Sonora, 17.11.2017 16:09:04, IP: ***.***.245.20, #212528Hezký den všem
Jaké máte zkušenosti s černou magií? V poslední době mám jen samé neštěstí.
Kámoška mi řekla abych šla k věštkyni-čarodějnici, že může jít o kletbu.
Je to vůbec možné někoho proklít a podobné věci?
Myslím, že to je jen v pohádkách pro děti. Čarodějnice, kouzelníci, věštkyně, voodoo, magie .. věříte tomu?
Voodoo, černá magie tomu věří a praktikují jen někde v Africe.
Nevím co si mám o tom myslet. Nemá někdo kontakt na nějakého "šamana" co se zabývá proklínací magií?
Sama jsem na pochybách. Co když je to přece možné?
Anonym, 18.11.2017 17:35:55, IP: ***.***.245.20, #212545 Kristina, 18.11.2017 21:59:17, IP: ***.***.194.79, #212550Milá Sonoro, vůbec se nepřibližujte k černé magii, je to velmi nebezpečné. To, co vás potkává, je váš osud, karma, kterou jste si vytvořila svými předešlými životy. Je třeba ji pokorně přijmout a žít a chovat se tak, abyste si mohla tvořit příští osud lepší. Nejste v tom sama; tak, jako existuje černá magie, existuje bílá a v ní pomocníci, kteří vám budou pomáhat, pokud budete žít podle morálních impulsů a svého svědomí. Ještě vám napoví můj poslední příspěvek v diskusi Kartářky.
Kristina, 18.11.2017 22:01:01, IP: ***.***.194.79, #212551Milá Sonoro, vůbec se nepřibližujte k černé magii, je to velmi nebezpečné. To, co vás potkává, je váš osud, karma, kterou jste si vytvořila svými předešlými životy. Je třeba ji pokorně přijmout a žít a chovat se tak, abyste si mohla tvořit příští osud lepší. Nejste v tom sama; tak, jako existuje černá magie, existuje bílá a v ní pomocníci, kteří vám budou pomáhat, pokud budete žít podle morálních impulsů a svého svědomí. Ještě vám napoví můj poslední příspěvek v diskusi Kartářky.
Lumpino, 09.12.2017 6:37:32, IP: ***.***.85.102, #213382Co taková docela obyčejná pitomí meditace na splěnní přání? Na štěstí v životě? Ale pravidelná, případně i každý večer ve své postýlce před spinkáním? :-)
Každá myšlenka prý vytváří to co představuje. Na tom se zakládá i celá mágie. A dobré je cvičit obraznost a víru v úspěch.