400-500 g fazolek (i mražených), 100 g ementálu, 1 žlutá nebo červená paprika, svazek ředkviček, 2 velká tvrdší rajčata, 1 červená cibule, 1 stroužek česneku, hrst pažitky nebo petrželky, 2 lžíce olivového oleje, 1 lžíce octa, sůl, pepř
Fazolky pokrájené na kousky uvaříme ve slané vodě, scedíme a necháme vychladnout. Očištěnou papriku pokrájíme na nudličky, ředkvičky na plátky, rajčata na malé kousky a přidáme k fazolkám. Cibuli nakrájíme nadrobno a smícháme s prolisovaným česnekem, nasekanou zelenou natí, zakapeme olejem, octem, mírně osolíme, opepříme a necháme 10 minut odpočinout. Touto marinádou salát zalijeme, promícháme a ozdobíme kostičkami ementálu.
Recept byl publikován se svolením vydavatelství Vyšehrad z publikace - Vegetariánská kuchařka
I have really had a bad experience with credit report. Ranging from my bad credit which would not allow me to get a loan, to the imposters who... (zkráceno)
Good day, Do you need an urgent loan to solve your financial needs, provide loan ranging from $ 5,000.00 to $ 10,000,000.00 Max, we are... (zkráceno)
We are able to finance your signatory projects and help you enhance your business plan. Furthermore, our financial instrument can be used for... (zkráceno)
My husband was so smooth at hiding his infidelity so I had no proof for months, I was referred to a hacker and decided to give him a try.. the result... (zkráceno)
Tak doplňky od světa zdraví jsou právě na přírodní bázi proto jsem také volila pouze ty jejich