Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde. Pokračovat    
AbecedaZdraví.cz > Recepty > Těstoviny > Špagety s nivou a jarní cibulkou

Špagety s nivou a jarní cibulkou

29.8.2006 / Rubrika: Těstoviny

350-400 g špaget, 150 g nivy, 300 g lučiny nebo žervé, svazek jarní cibulky, 250 ml mléka, 50 g tvrdého strouhaného sýra, 30 g másla, sůl, bílý pepř

Jarní cibulku nakrájíme na tenká kolečka a podusíme na másle. Nivu rozdrobíme, vmícháme do mléka a s lučinou nebo s žervé rozmícháme dohladka a vmícháme k zelenině. Za stálého míchání prohřejeme a ochutíme solí a bílým pepřem. Omáčku vmícháme do hrnce se scezenými, uvařenými těstovinami, krátce prohřejeme a ihned podáváme. Podle chuti můžeme posypat strouhaným sýrem.

Recept byl publikován se svolením vydavatelství Vyšehrad z publikace - Vegetariánská kuchařka

Aktuálně v diskusích
dnes20:24
1 478 reakcí

Wobenzym

over the years late payment history hurt my credit report and did my score so bad. i got to a point where i needed to get business loan/car loan to... (zkráceno)

Monta Dier
dnes20:22
968 reakcí

MINERVA

Do you require the services of a hacker for your ethical/unethical hacks? or feel the need to spy on employees,spouse or kids,change school... (zkráceno)

Ayiana Watson
dnes19:57
366 reakcí

tlaky v krku....???

Anonym
dnes19:57
38 reakcí

FIFOCapitals@gmail.com

Do you need a financial help? Are you in any financial crisis or do you need funds to start up your own business? Do you need funds to settle your... (zkráceno)

anatiliatextileltd@gmail.com
dnes19:54
525 reakcí

Jak přibrat?

Také mám problém zhubla jsem 4 kg díky stresu z bývalé práce. Měřím 160 cm a vážím 43 kg .Už je to rok a pořád ne a ne přibrat.. Chtěla bych mít zase... (zkráceno)

Aneta
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.