Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    

Rošťáci

29.8.2006 / Rubrika: Sója a tofu

100 g tofu (2 plátky), 2 vejce, 1 lžíce hořčice, 1 lžíce Solamylu, 1/2 lžičky soli, 1/2 lžičky pepře, 1/2 lžičky worcesterské omáčky, 2 stroužky česneku, 20 g oleje na smažení

Vejce, hořčici, Solamyl, sůl, pepř, worcester a utřený česnek umícháme v misce. Do směsi naložíme plátky tofu minimálně na půl dne. Smažíme na oleji a podáváme s brambory nebo chlebem.

1 porce přibližně obsahuje:
14 g bílkovin, 21 g tuku, 7 g sacharidů, O g vlákniny
270 kcal = 1130 kJ

Recept byl publikován se svolením vydavatelství Vyšehrad z publikace - Kuchařka pro diabetiky a nejen pro ně

Aktuálně v diskusích
dnes17:24
1 reakcí

Operace triselne kýly

Dobrý den, chtěl jsem poprosit o radu. 5.4.2019 jsem byl na laparoskopické operaci tříselné kýly, pravé strana většího rozměru a levé strany... (zkráceno)

Lukáš
dnes15:59
34 reakcí

ŠELEST NA SRDCI

Poradíte mi prosím, kde bych to mohla také koupit?

Eva
dnes8:42
10 reakcí

Celulitida

Děkuji za tip, kouknu se na stránky.

Ivana
dnes8:26
24 reakcí

Jak si udržet váhu

Taky hledám něco přírodního, co by mi pomohlo vrátit se ke svojí váze před porodem. Myslím, že ho taky vyzkouším.

Alice
dnes6:56
90 reakcí

Punčochy a muži

Šmigrust byl u nás vždycky spojen s punčocháčema. Maminka delala v rožnově v punčochárne, takže štramplí bylo u nás vždycky dostatek. Ke krátkejm... (zkráceno)

Eda
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.