Pro správné fungování tohoto webu využíváme soubory cookies. Budete-li pokračovat v jeho prohlížení, souhlasíte s používáním souborů cookies.Pokračovat Více informací    
AbecedaZdraví.cz > Recepty > Králík > Dušené králičí maso na víně

Dušené králičí maso na víně

29.8.2006 / Rubrika: Králík

600 g vykostěného králičího masa, 1 mrkev, kousek celeru, 1 cibule, hladká mouka, 100 ml bílého vína, 1 lžička tymiánu, 50 g tvrdého sýra, 2 lžíce oleje, sůl, pepř

Drobně pokrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme očištěnou a na kostičky nakrájenou mrkev a celer a společně osmahneme. Přidáme na malé kousky nakrájené a moukou poprášené králičí maso a osmahneme ho ze všech stran. Pak vše zalijeme vínem, osolíme, ochutíme tymiánem a pod pokličkou dusíme za občasného podlévání vodou doměkka. Podáváme s rýží nebo vařenými brambory a zeleninovým salátem.

Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Bílé maso na talíři

Aktuálně v diskusích
dnes9:00
4 779 reakcí

rakovina slinivky břišní

Cítí se dobře jen vždy po chemoterapii je tři dny unavená a bolí ji klouby.Jinak ji skoro všechno jen mastný věci vynechává.A musí dávat pozor na... (zkráceno)

Verca
dnes7:09
47 reakcí

Zvuky v hlavě

jó chlamydie :-)

Anonym
dnes4:22
910 reakcí

sarkoidoza

Sdílejte mé testování na tom, jak se mé potíže dostalo na konec díky pomoci této půjčky (PALMER LOANS) poté, co jsem slyšel tolik lidí, kteří sdílejí... (zkráceno)

David
včera23:45
116 reakcí

Vrásky! Kdo poradí

Leo a jak tu pleť prokrvovat...?

Terka11
včera21:07
2 reakcí

Co na nevolnost

ahoj.. vím, že jsou ještě na nevolnost žvýkačky.. dám ti sem odkaz lékárny, určitě o tom budou psát víc... (zkráceno)

Hanka
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.
(c) 2005-2013 Abeceda Zdraví s.r.o.   | Reklama | Návštěvnost měří NetMonitor | Prohlášení