Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    
AbecedaZdraví.cz > Recepty > Králík > Dušené králičí maso na víně

Dušené králičí maso na víně

29.8.2006 / Rubrika: Králík

600 g vykostěného králičího masa, 1 mrkev, kousek celeru, 1 cibule, hladká mouka, 100 ml bílého vína, 1 lžička tymiánu, 50 g tvrdého sýra, 2 lžíce oleje, sůl, pepř

Drobně pokrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme očištěnou a na kostičky nakrájenou mrkev a celer a společně osmahneme. Přidáme na malé kousky nakrájené a moukou poprášené králičí maso a osmahneme ho ze všech stran. Pak vše zalijeme vínem, osolíme, ochutíme tymiánem a pod pokličkou dusíme za občasného podlévání vodou doměkka. Podáváme s rýží nebo vařenými brambory a zeleninovým salátem.

Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Bílé maso na talíři

Aktuálně v diskusích
včera21:43
7 reakcí

brusinky na mocak

A pomohly ti? Znacku Naturevia jeste moc neznam, neni to nejaka nova?

Anonym
včera21:42
10 reakcí

Problém s usínáním

Ta prirodni by byly fain, bez nejeka zvykle zavislosti. Dekuji moc za typ

Sarka
včera19:28
26 reakcí

Zdravé hubnutí

Zdarec jak hubnete?Máte pro mě někdo nějakou radu?Cvičíte třeba někdo doma?

Igor
včera5:58
8 reakcí

Ostropestřec

Ostropestřec se má užívat opatrně, všeho moc může škodit !

anonym
21.1.23:21
16 933 reakcí

Alkoholismus zcela vážně

Arwenka..vypadá to,že už asi ne??

Naivka
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.