Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    
AbecedaZdraví.cz > Recepty > Hovězí maso > DUŠENÉ HOVĚZÍ MASO N A ZELENINĚ

DUŠENÉ HOVĚZÍ MASO N A ZELENINĚ

29.8.2006 / Rubrika: Hovězí maso

200 g hovězí kýty (2 plátky), 10 g oleje, 50 g karotky, 30 g petržele, 30 g celeru, mletý pepř, zelená petrželová nať, sůl

Hovězí plátky zlehka naklepeme, osolíme, okořeníme mletým pepřem a prudce opečeme v teflonové pánvi z obou stran. Plátky vyjmeme a na zbylém oleji zpěníme najemno nakrájenou cibuli. Přidáme na kolečka nakrájenou kořenovou zeleninu, opět krátce opečeme, vložíme zpět plátky masa, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Dochutíme drobně nakrájenou zelenou petrželovou natí.

Jedna porce přibližně obsahuje:
22 g bílkovin, l0g tuků, 9 g sacharidů, 215 kcal = 900 kJ

Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Redukční dieta

Aktuálně v diskusích
včera23:44
1 reakcí

Vitamín D

Zdravím, potřebovala bych mamce koupit doplněk stravy s vitamínem D. Jaký mi doporučíte?

Markéta
včera16:53
557 reakcí

zkušenosti s léčitely u rakoviny

Opravdu?? Co to je za přípravek? Kde si pro něj chodíte?

Petra
včera16:41
80 reakcí

Léky-závislost

Byl jsem dlouhá léta závislý na Tramadolu, po jeho vysazení jsem krátkodobě přešel na opium, protože se to psychicky nedalo vydržet, trpěl jsem... (zkráceno)

Gilles
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.