Pro správné fungování tohoto webu využíváme soubory cookies. Budete-li pokračovat v jeho prohlížení, souhlasíte s používáním souborů cookies.Pokračovat Více informací    
AbecedaZdraví.cz > Recepty > Luštěniny a obiloviny > Zapečená jáhlová kaše s ovocem

Zapečená jáhlová kaše s ovocem

29.8.2006 / Rubrika: Luštěniny a obiloviny

250 g jáhel, 1,5 I mléka, 150-200 g švestek, 50 g hnědého (popř. moučkového) cukru, 40 g másla, špetka soli

Jáhly důkladně spaříme a vsypeme do vroucího mléka. Přidáme máslo, cukr, sůl, vypeckované pokrájené švestky, promícháme a dáme do středně vyhřáté trouby zapéct dorůžova.
Poznámka: Místo švestek můžeme použít jiné sezónní ovoce. V zimním období můžeme využít sušené ovoce, které však předem namočíme do vody, aby změklo.

Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Vegetariánská kuchařka

Aktuálně v diskusích
dnes0:57
4 785 reakcí

rakovina slinivky břišní

po pul roku a i na CT

Milena
dnes0:25
501 reakcí

Potrebujete naliehavú pôžičku?

Ste v akomkoľvek finančnom probléme a potrebujete úver na splatenie dlhu, ponúkame všetky druhy a typy úverov s jednoduchým splácaním na najnižšiu... (zkráceno)

Garry
dnes0:09
2 reakcí

Když tě přepadne hlad

Prostě se najez a nepřemýšlej.

Tom
dnes0:00
87 reakcí

Potřebuju přibrat

Neonka: já mám přesně opačný problém. Kalorie nehlídám a pak to tak vypadá.

Kateřina
včera22:47
353 reakcí

štítná žláza

Anonym
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.
(c) 2005-2013 Abeceda Zdraví s.r.o.   | Reklama | Návštěvnost měří NetMonitor | Prohlášení