Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde. Rozumím    
AbecedaZdraví.cz > Recepty > Hovězí maso > HOVĚZÍ GULÁŠ

HOVĚZÍ GULÁŠ

29.8.2006 / Rubrika: Hovězí maso

200 g předního hovězího masa, 50 g cibule, 10 g oleje, 150 g sterilovaného leča, 10 g hladké mouky, 1 lžíce rajského protlaku, 1 lžička mleté sladké papriky, 3 stroužky česneku, mletý pepř, sůl

Na plátky nakrájenou cibuli zpěníme na rozehřátém oleji v teflonové pánvi, přidáme na kostky nakrájené maso, osmahneme, osolíme, okořeníme mletým pepřem, podlijeme mírně vodou a dusíme na mírném ohni, až se šťáva vydusí. Potom maso zaprášíme moukou a mletou sladkou paprikou, osmahneme, podlijeme mírně vodou, přidáme rajský protlak, leč o a utřený česnek se solí. Dusíme na mírném ohni doměkka.

Jedna porce přibližně obsahuje:
23 g bílkovin, 17 g tuků, 16 g sacharidů, 310 kcal = 1295 kJ

Recept byl publikován se svolením vydavetelství Vyšehrad z publikace - Redukční dieta

Aktuálně v diskusích
včera23:44
1 reakcí

Vitamín D

Zdravím, potřebovala bych mamce koupit doplněk stravy s vitamínem D. Jaký mi doporučíte?

Markéta
včera16:53
557 reakcí

zkušenosti s léčitely u rakoviny

Opravdu?? Co to je za přípravek? Kde si pro něj chodíte?

Petra
včera16:41
80 reakcí

Léky-závislost

Byl jsem dlouhá léta závislý na Tramadolu, po jeho vysazení jsem krátkodobě přešel na opium, protože se to psychicky nedalo vydržet, trpěl jsem... (zkráceno)

Gilles
Přihlaste si odběr našich novinek:
E-mail: 
Z odběru se můžete vždy odhlásit na této stránce.